Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، ارائه خدمات بانکی به بخش های مختلف اقتصادی در حوزه‌های صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت سیمان، بنادر و دریانوردی، بهداشت و درمان و ظرفیت های بزرگ خدماتی و تمرکز بر تسهیلات خرد و اعطای وام به پرسنل زیر مجموعه بخش ها و شرکتهای طرف قرارداد، از جمله اهداف کلان بانک صادرات ایران در استان بوشهر طی سال ٩٦ بوده به نحوی که مانده تسهیلات اعطایی این بانک در پایان بهمن ماه سال گذشته از ٩٧٣٣ میلیارد ریال فراتر رفت و قریب به ١٣ درصد تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در این استان را برعهده داشته و از این رو گستردگی ٥٣ شعبه بانک صادرات استان بوشهر، جایگاه ویژه ای در تامین منابع مالی مورد نیاز صنایع مختلف دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، ٢٩٦١ فقره تسهیلات در قالب برنامه های اقتصاد مقاومتی به ارزش قریب به ٥٥٨ میلیارد ریال در سال ٩٦ مهمترین اقدامات این بانک در عمل به مسئولیتهای اجتماعی و حمایت از رونق تولید دربنگاه های کوچک و متوسط بوده است.

اعطای ٢٠٩٠ فقره وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه، ساخت ٥ واحد حمام روستایی، نوسازی وبهسازی ٢١٩ مسکن روستایی، پرداخت ١٧٤ فقره وام خرید و ساخت مسکن خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران، حمایت از ١٥ واحد تولیدی کوچک و متوسط، پرداخت ٢٤٤ فقره وام ضروری و درمان و کمک به آزادی ٩ زندانی نیازمند از اقدامات انجام شده توسط بانک صادرات ایران در استان بوشهر در ١٢ ماه سال گذشته بوده است.

در این میان اهدای وام مشاغل خانگی به معرفی شدگان سازمان های حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی به ارزش بیش از ٣٥ میلیارد ریال زمینه اشتغال مستقیم ٢٠٥ نفر از متقاضیان را فراهم کرده است.

شایان ذکر است، مشارکت بانک در این استان منجر به ساخت یک واحد آموزشی در روستای کری شهرستان تنگستان بوشهر شد که در سال آموزشی ٩٧ -٩٦ به بهره برداری رسید.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان بوشهر اقتصاد ایران بهزیستی درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی