Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه ایستادگی رئیسعلی دلواری در برابر استعمارگران انگلیسی باید درس عبرتی برای مسئولین باشد، گفت: نمود بارز استعمار انگلیسی نفوذ فرهنگی بی بنداری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی در گفت و گو با اروم نیوز، با اشاره به ۱۲ شهریور روز مباره با استعمار انگلستان گفت: سال ۱۲۹۴ رئیس علی دلواری به وسیله نیروهای انگلستان به شهادت رسید و به دنبال آن چنین روزی به نام روز مباره با استعمار انگلیس نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با شروع جنگ جهانی اول و تجاوز انگلستان و روسیه به شمال و جنوب ایران،‌ شهید رئیس علی دلواری با گرفتن حکم جهاد از مراجع تقلید به گونه ای که قرآن را مقابل خود قرار داد و فرمود که “ای کلام الله گفتار مرا شاهد باش من به تو سوگند یاد می کنم که اگر انگلیسی ها بخواهند بوشهر را تصرف کنند و به خاک وطنم تجاوز نمایند در مقام مدافع برآیم و تا آخرین قطره خون من بر زمین نریزد دست از جنگ و ستیز برنکشم و اگر غیر این رفتار کنم در شمار منکرین و کافرین به تو باشم.” در مقابل استعمار انگلستان مقاومت کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، با تاکید بر اینکه موضوع ایستادگی باید در ذهن ما باشد،‌گفت: هر زمان دشمن بخواهد مملکت ما و مسلمانان را مورد هجمه قرار دهد وظیفه ما دفاع است همانطور که بزرگان ما و شهداء عمل کرده اند.

وی، با اشاره به اینکه استعمارگران در عصر حاضر دو هدف را دنبال می کنند،‌افزود: بحث جنگ نرم،‌ مسائل فرهنگی و رسوخ بی بندو باری در جامعه یکی از اهداف استعمارگران امروزی است که مقام معظم رهبری نیز در این خصوص هشدار داده اند، ‌مسئله دوم نیز ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی است، لذا ما باید از گذشتگان عبرت بگیریم و اجازه ندهیم که صفوف اتحاد مسلمانان نابود شود و از طرفی از دین و ایمانمان دفاع بکینم.

حجت الاسلام قریشی، تأکید کرد: از فرمایشات رهبر معظم انقلاب کاملا مشخص است که نظام جمهوری اسلامی ایران به صورت کلی در مقابل استکبار ایستادگی کرده و به خاطر همین تا کنون مورد هجمه قرار گرفته است اما مسئولین متفاوت هستند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه، در پایان تصریح کرد: ‌معتقدم تعداد کثیری از مسئولین در مسیر اهداف انقلاب که مبارزه با استکبار است، قرار دارند اما دشمن در خصوص مسئله نفوذ تلاشهای فراوانی دارد و در برخی از مسئولین نیز نفوذ کرده است باید مراقب آنها بود و آگاهی ها و بصیرت افزایی های لازم به آن ها صورت گیرد در غیراینصورت باید از منصب مدیریت کنار گذاشته شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا تکلیف ۴۵ منتخب دیگر مجلس دوازدهم مشخص شود. این درحالی است که تکلیف ۲۴۵ نفر از منتخبین مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ مشخص شده و قرار است این افراد به مدت ۴ سال بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنند.

اما سوالی که اکنون قبل از انتخاب هیئت رئیسه و رئیس جدید مجلس مطرح است این است که چه کسی مجلس دوازدهم را اداره خواهد کرد.

طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، مسن‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‌عنوان رئیس سنی و فرد بعدی به ‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر، معین می‌شوند و در جایگاه هیئت‌ رئیسه قرار می‌گیرند. در صورت تساوی سن، هیئت‌رئیسه سنی با قید قرعه از بین مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان حاضر تعیین خواهد شد.

وظیفه هیئت رئیسه سنی اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف ، اقتراع شعب و اجرای انتخابات هیأت ر ئیسه موقت است که بعد از تعیین ترکیب هیئت رئیسه موقت، کار هیأت رئیسه سنی به پایان می‌رسد.

مسن‌ترین نمایندگانی که در مجلس دوازدهم حضور دارند علی‌عسکر ظاهری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان و حسینعلی شهریاری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه زاهدان هستند.

از آنجا که هر دو نماینده همسن هستند طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس باید بین آن‌ها برای ریاست بر هیئت‌رئیسه سنی قرعه‌کشی شود.

جوان‌ترین نمایندگان مجلس دوازدهم هم روح‌الله نجابت متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، عباس قدرتی زوارم متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیروان و عبدالحسین همتی سراپرده متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان هستند که قرعه‌کشی مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند در هیئت‌رئیسه سنی حضور داشته باشند.

اسامی مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگانی که در دور اول انتخابات موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی شده‌اند به شرح ذیل است:

مسن‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

علی‌عسکر ظاهری

۱۳۳۰

مسجدسلیمان

حسینعلی شهریاری

۱۳۳۰

زاهدان

وحید احمدی

۱۳۳۱

کنگاور و صحنه و هرسین

سید محمد موحد

۱۳۳۱

کهگیلویه و بهمئی و چرام

محمدرضا محسنی ثانی

۱۳۳۱

سبزوار و جغتای و جوین

سید مسعود خاتمی

۱۳۳۲

گلپایگان و خوانسار

فداحسین مالکی

۱۳۳۳

زاهدان

کامران غضنفری

۱۳۳۵

تهران

مصطفی مطورزاده

۱۳۳۵

خرمشهر

عبدالغفور امان زاده

۱۳۳۵

گرگان و آق‌قلا

محمدمهدی مفتح

۱۳۳۵

تویسرکان

جبار کوچکی‌نژاد

۱۳۳۶

رشت و خمام

علی امامی‌راد

۱۳۳۶

کوهدشت و رومشکان

حسن قشقاوی

۱۳۳۶

رباط کریم و بهارستان

محمدصالح جوکار

۱۳۳۶

یزد و اشکذر

سید موسی موسوی

۱۳۳۷

لامرد و مهر

علی‌اکبر علیزاده برمی

۱۳۳۸

دامغان

حمیدرضا حاجی‌بابایی

۱۳۳۸

همدان و فامنین

بیت‌الله عبداللهی

۱۳۳۸

اهر و هریس

جعفر پورکبگانی

۱۳۳۹

بوشهر، گناوه و دیلم

جوان‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

روح‌الله نجابت

۱۳۶۸

شیراز و زرقان

عباس قدرتی زوارم

۱۳۶۸

شیروان

عبدالحسین همتی سراپرده

۱۳۶۸

زرند و کوهبنان

امیرحسینی ثابتی

۱۳۶۷

تهران

محسن فتحی

۱۳۶۶

سنندج، دیواندره، کامیاران

یاسر اسلام‌دوست

۱۳۶۵

طوالش و رضوانشهر و ماسال

زهرا خدادادی

۱۳۶۵

ملکان و لیلان

کمال حسین‌پور

۱۳۶۴

پیرانشهر

علی خضریان

۱۳۶۳

تهران

محمد سرگزی

۱۳۶۳

زابل

مهدی فلاح

۱۳۶۳

رشت و خمام

فاطمه جراره

۱۳۶۳

بندرعباس و قشم

مجتبی یوسفی

۱۳۶۲

اهواز

محمد خوش سیما

۱۳۶۲

گرمی و انگوت

زهرا سعیدی مبارکه

۱۳۶۲

مبارکه

ابراهیم رضایی

۱۳۶۱

دشتستان

مصطفی پوردهقان

۱۳۶۱

اردکان

بهشید برخوردار

۱۳۶۰

زرتشتیان

ولی داداشی

۱۳۶۰

آستارا

البته شایان ذکر است که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت ماه و مشخص شدن تکلیف ۴۵ نماینده دیگر این دوره از مجلس، امکان تغییرات در لیست فوق وجود دارد.

کد خبر 849616 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • سید جمال‌الدین اسدآبادی مبارز و قهرمان ملی در برابر استعمار، اما ناشناخته برای نسل جوان
  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند